* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ МЕСТА. ОТ ВСЕКИ.

Като компания Toshiba се води от непрестанното си желание да подобрява своите продукти, като прави живота на клиентите си по-лесен и по-приятен. Ние никога не почиваме на стари лаври. Когато например създадем лаптоп, включващ последните новости, можете да сте сигурни, че вече работим върху бъдещи технологии, включително такива от ново поколение.

Този подход се отнася за всичко създадено от Toshiba – като се започне от този уеб сайт. Ние сме изцяло посветени на идеята да го превърнем в приятно място за всички потребители, независимо от тяхната възраст или физическа неспособност. По тази причина уеб сайтът ни е обект на непрестанно развитие и технически подобрения, особено по отношение на достъпността.

Той е проектиран, така че да бъде съвместим с използваните от много интернет потребители помощни технологии, както и да осигури по-лесна работа на потребителите като цяло. Понастоящем сме внедрили редица подобрения в уеб сайта ни и ще продължим да подобряваме своето интернет присъствие.

Проектирали сме уеб сайта, така че да бъде независим от каквито и да е устройства, което означава, че той може да се разглежда с обикновена клавиатура и/или мишка, както и с помощни устройства, осигуряващи подобна функционалност.

За по-лесно четене потребителите на нашия сайт имат възможност да регулират размера на текста според своите предпочитания, като освен това сме се погрижили нивата на контраст между цветовете на заден и преден план да са в установените граници за по-добра четливост.

Цветовете не са единственият използван метод за подчертаване на дадена характеристика, а мигащ или трептящ текст изобщо не се използва, тъй като той може да дразни очите или да има неприятен ефект.

Където е възможно, сме добавили алтернативно съдържание към показаните изображения, за да сме сигурни, че посетителите, които не могат да видят изображенията, могат все пак да прочетат описанието на темата и контекста. В някои случаи използваме техники за показване, които не са достъпни, но по принцип винаги се стараем да осигурим алтернативни страници и формати, които са достъпни.

Неуморимият ни дух е предпоставка, че ще продължим да подобряваме уеб сайта, като го направим достъпен за всички потребители.