* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Вашият лаптоп от Toshiba няма да ви подведе
Ако се повреди, получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите*
В Toshiba имаме пълно доверие в нашите лаптопи. И когато купувате, искаме да вие също да сте уверени в тях. Ето защо предоставяме гаранция за надеждност на всичките си клиенти – обещание, че продуктите ни няма да ви подведат.

Ако лаптопът ви се повреди в рамките на една година след покупката*, той ще бъде ремонтиран безплатно от Toshiba или оторизиран сервиз на Toshiba. И тъй като сме много уверени в надеждността на продуктите си, ще ви върнем парите*.

Повече от 30 години заемаме челните позиции по отношение на нововъведенията в електрониката, като създаваме надеждни продукти, подобряващи продуктивността при всякакви условия. Освен това всеки от лаптопите ни подлежи на ускорен тест в реални условия (HALT), при който се симулира три години употреба. Само тези, които преминат този щателен тест, отговарят на стандартите на Toshiba.

СТЪПКА 1: ПОКУПКА С УВЕРЕНОСТ

Купете отговарящ на изискванията лаптоп от Toshiba.

СТЪПКА 2: ЛЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрирайте се за гаранцията за надеждност в рамките на 30 дни след покупката.

СТЪПКА 3: ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНАТА СУМА

В случай че лаптопът се повреди, което е малко вероятно, заявете чрез този формуляр безплатен гаранционен сервиз И възстановяване на платената сума.

*Общи условия

Descarcă Termenii şi condiţiile de aici. Găseşte detalii despre modelele eligibile aici. Изтеглете Общите условия оттук. Намерете подробности за отговарящите на изискванията модели тук. Toshiba си запазва правото да прекрати тази промоция по всяко време без предварително известие. Ако лаптопът ви се повреди в рамките на една година след покупката, съобразно Общите условия можете да поискате безплатен ремонт по силата на Стандартната гаранция и възстановяване на покупната цена. Искове могат да се правят само ако лаптопът е бил регистриран до 30 дни след покупката. Тази промоция важи само за отговарящи на изискванията модели.