* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Reliability Guarantee

Вашият лаптоп от Toshiba няма да ви подведе
Ако се повреди, получавате безплатен ремонт и ви връщаме парите*

В Toshiba имаме пълно доверие в нашите лаптопи. И когато купувате, искаме да вие също да сте уверени в тях. Ето защо предоставяме гаранция за надеждност на всичките си клиенти – обещание, че продуктите ни няма да ви подведат.

Oбещание ha hашата марка

Ако лаптопът ви се повреди в рамките на една година след покупката*, той ще бъде ремонтиран безплатно от Toshiba или оторизиран сервиз на Toshiba. И тъй като сме много уверени в надеждността на продуктите си, ще ви върнем парите*.

Защо сме толкова уверени?

Повече от 30 години заемаме челните позиции по отношение на нововъведенията в електрониката, като създаваме надеждни продукти, подобряващи продуктивността при всякакви условия. Освен това всеки от лаптопите ни подлежи на ускорен тест в реални условия (HALT), при който се симулира три години употреба. Само тези, които преминат този щателен тест, отговарят на стандартите на Toshiba.

СТЪПКА 1

ПОКУПКА С УВЕРЕНОСТ
Купете отговарящ на изискванията лаптоп от Toshiba.

СТЪПКА 2

ЛЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ
Регистрирайте се за гаранцията за надеждност в рамките на 30 дни след покупката.


Register your new laptop now

СТЪПКА 3

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ БЕЗПЛАТЕН РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПЛАТЕНАТА СУМА
В случай че лаптопът се повреди, което е малко вероятно, заявете чрез този формуляр безплатен гаранционен сервиз И възстановяване на платената сума.


Заявка за възстановяване на сумата

Change is here

Dynabook Inc. (The former company name is Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) and its subsidiaries were deconsolidated from Toshiba Group on October 1, 2018.

Find out more