* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

АКСЕСОАРИ ЗА КОМПЮТРИ ОТ TOSHIBA

Оптимизирайте работата си с компютър чрез аксесоарите за лаптопи и таблети от Toshiba. Независимо дали търсите чанта за носене, външен монитор, разширение на паметта, или докинг станция, Toshiba има аксесоар, който е подходящ за лаптопа или таблета ви от Toshiba. Щракнете тук, за да научите повече.

ОЩЕ

ПOPTAПA 3A YCПYГИ HA TOSHIBA

Управлявайте най-важните неща! Защитете и предпазвайте ценните си данни и продукта си на Toshiba. С широката ни гама от поддръжка на продукти и професионални услуги не може да става и дума за неочаквани повреди или грешки. Независимо дали искате да удължите стандартната си гаранция, да надстроите нивото си на поддръжка, или да предпазите данните си от загубване, ние винаги се фокусираме върху индивидуалните ви нужди.

Натиснете тук, за да научите повече.

ОЩЕ

Преносими домашни компютри

Като предлагат всичко – от ежедневни преносими компютри до свръх-модерни машини за забавления, моделите семейството Satellite на Toshiba са с изключително разнообразно приложение и са идеални за домашна употреба. Мощни процесори, модерна графика, зашеметяващи дисплеи, вградени устройства за презапис на Blu-ray™ или DVD и високопроизводителни вградени високоговорители са съчетани с невероятното качество на Toshiba в един изключителен пакет. Независимо дали сте любител на игрите, високодетайлните филми, или сте просто човек, който търси преносим компютър за ежедневно сърфиране, не търсете повече – зашеметяващата гама Satellite на Toshiba разполага с всичко, от което се нуждаете.

Преносими компютри за игри

Ако сте любител на мултимедийното преживяване или жаден за игри, се нуждаете от изключително мощно устройство, а гамата Qosmio на Toshiba предоставя цялата мощ, която ви е нужна. Процесорите с висока мощност, последните специални графични адаптери и водещата екранна технология на Toshiba осигуряват невероятно възпроизвеждане на Blu-ray Discs™ и най-новите компютърни игри, наред с отличния звук, постиган благодарение на високоговорителите, проектирани от специалистите в областта на звука Harman Kardon®.

Бизнес преносими компютри

Нашата бизнес гама включва преносими компютри, подходящи за най-взискателните професионалисти в бизнеса. Ако търсите преносим компютър, който е тънък и лек, високопроизводителна бизнес машина или надежден заместител на настолния ви компютър, със сигурност ще намерите при нас перфектния бизнес преносим компютър, който няма да ви разочарова. Независимо дали сте в офиса, или в движение, можете да разчитате на преносимите компютри на Toshiba, които ще ви предоставят висококачествена мобилна работа.

Опции за персонален компютър, принадлежности

Снабдете с принадлежности преносимия си компютър с опциите от Toshiba – външни твърди дискове, специални и универсални решения за докинг станции и чанти за носене.