* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Известие

Съобщение за промени в потребителския интерфейс Smart TV на Toshiba, включително MediaGuide и MediaGuide Replay

Към 31 януари 2018 г. порталът Smart TV на Toshiba ще бъде подложен на актуализация, за да ви осигури по-бърза навигация и по-добро общо представяне на следните модели: Телевизионни серии Toshiba - L43 **, L63 **, M63 **, L73 **, M83 **, L93 **, L64 **, L74 ** Не е необходимо действие от Ваша страна, вашият телевизор автоматично ще зареди новата версия на портала, след като опитате да го стартирате след тази дата. Моля, обърнете внимание, че след тази актуализация функциите MediaGuide и MediaGuide Replay няма да бъдат поддържани и достъпни. За телевизионните потребители, които все още искат да видят информацията за електронната програма, това може да се достигне чрез натискане на бутона "Guide" на дистанционното управление.

Моля, обърнете внимание: изображението е само за илюстрация, действителните приложения могат да се различават.

Вашето разбиране е оценено.Известие

Известие за промяна в потребителския интерфейс на Toshiba в интелигентни телевизори Toshiba и Blu-ray плейъри

Интелигентният потребителски интерфейс на Toshiba ще бъде актуализиран на 1 Септември 2016 г., за да се обнови дизайнът и потребителското изживяване. Като част от това обновление Toshiba реши да прекрати уеб базираната функция MediaGuide. Притежателите на телевизори, които искат да продължат да използват електронна информация за програмите, могат да достигнат до тази информация, като натиснат бутона „Guide“ на дистанционното управление.

Обърнете внимание: показаното изображение е само с цел демонстрация, действителното приложение може да се различава от изображението.

Благодарим ви за проявеното разбиране.

Известяване

Известие за прекратяване на предлагането на приложения за интелигентни телевизори, за телевизори с Cloud TV и за Blu-ray плейъри в магазина iTunes и в Google Play.Toshiba реши да прекрати предлагането на следните безплатни приложения, налични в магазина iTunes и в Google Play, считано от 8 декември, 2015 г. Това са придружаващи приложения към съвместими телевизори на Toshiba и към Blu-ray плейъри, като тези приложения позволяват управление от смартфони и таблични устройства.

Магазин iTunes
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
  • Toshiba Cloud TV
Google Play
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
Можете да продължите да използвате тези приложения, ако те са изтеглени на вашето устройство. Но имайте предвид, че ако ги деинсталирате, няма да можете да ги изтеглите отново след посочената дата.Поради прекратеното предлагане на това приложение е възможно бъдещи актуализации на iOS/Android да доведат до ограничения във функционалността.Поднасяме извинения на нашите потребители за причиненото неудобство.Благодарим ви за проявеното разбиране.

*Функция за дистанционно записване е била отстранена.

Известие

Повідомлення про припинення використання програми YouTube.

Після 30.06.2017 додаток YouTube на таких пристроях більше не підтримуватиметься, але ви все ще можете отримати доступ до YouTube багатьма іншими способами.

TL868/TL838/RL838/RL858
TL963/XL975/VL963/UL975/TL966/TL936/TL933/SL970/RL953/RL936/RL933
TL968/YL985/UL985/WL968/TL938/TL939/SL980/RL958/RL939/RL938

Список підтримуваних пристроїв YouTube доступний на http://www.youtube.com/tvdevices.

Зверніть увагу: зображення показано лише для ілюстрації, фактичні програми можуть відрізнятися.

Ваше розуміння цінується.